enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2959
EURO
37,2037
ALTIN
2.990,29
BIST
8.980,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
21°C
Denizli
21°C
Açık
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Açık
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C

Otomobil bariyeri aşıp seyir halindeki minibüse çarptı: 7 yaralı

Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde Buket S.’nin kullandığı otomobilin, yan yol bariyerini aşıp hareket halindeki minibüse çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Otomobil bariyeri aşıp seyir halindeki minibüse çarptı: 7 yaralı
06.04.2021
A+
A-

Edinilen bilgiye göre; Buket S. idaresindeki 20 EG 483 plakalı otomobil Menderes Bulvarı üzerinde seyir halinde ilerlerken, bir başka aracın sıkıştırması sonrası kontrolden çıktı. Kontrolsüz bir şekilde hareket eden otomobil yan yol bariyerini aştıktan sonra ara yolda seyir halindeki Akın Y. idaresindeki 20 M 0443 plakalı şehiriçi minibüsüne ortadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil içerisindeki sürücü Buket S., yolcu bölümündeki Ayhan D., Müjde K. ve Meryem Ö. ile yolcu minibüsü sürücüsü Akın Y. ve ismi öğrenilemeyen iki yolcu yaralandı.

Kazaya ilk müdahaleyi çevredeki esnaf ve vatandaşlar yaptı. Durum hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçların güvenliğini sağlarken, sağlık ekipleri de yaralılara ilk müdahale de bulundu. Kaza sonrası yaralanan 7 yaralı tedbir amaçlı hastaneye kaldırıldı. İki araçta da maddi hasar oluşan kazayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.