enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0967
EURO
38,1481
ALTIN
2.917,58
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

PAÜ’nün En Köklülerinden: İşletme Kulübü

Pamukkale Üniversitesi’nin en köklü topluluklarından biri olan İşletme Kulübü Denizli Deda Haber’e konuştu. Yönetim Kurulu Üyesi Keziban Tekin, İşletme Kulübü olarak geçmişten bugüne neler yaptıklarını ve yeni dönemlerde ne gibi projeleri olduğunu anlattı.

PAÜ’nün En Köklülerinden: İşletme Kulübü

Topluluk amaçlarının başında üniversite öğrencilerinin  gelişimlerine ve kariyerlerine katkıda bulunmak olduğunu belirten Tekin”Kulübümüze mülakat sistemiyle alınan öğrenciler için CV çalışmaları yapılıyor.Ve bu şekilde öğrencilerin hazırlıklı olması hedefleniyor.” diye de ekledi.

“ŞİRKET GEZİLERİMİZ BİZE ÇOK ŞEY KATIYOR”

İşletme sahiplerinin davet edilmesiyle yapılan söyleşilerde, onlarla  birebir tanışma fırsatı yakalayan öğrenciler için çok güzel iş kapılarının aralandığını belirten Tekin, yaptıkları şirket gezilerinin kendilerine çok şey kattığını ekledi. Kendi bünyelerinde bulunan  sosyal sorumluluk departmanının çalışmalarıyla da kulüp içi etkileşimi arttırmak amacıyla kahvaltılar ve yemekler organize edildiğini belirtti.

Dışarıdan da katılım sağlanabileceğini öğrencilere duyuran Tekin, “Herkese kapımız açık, herkesi kulübümüze bekliyoruz” diyerek sözlerini bitirdi.

Pamukkale Üniversitesi Girişimcilik ve Politika Topluluğu Deda Haber’e Konuştu…

Pamukkale Üniversitesi Dağ & Arama Kurtarma Topluluğu Deda Haber’e Konuştu…

Pamukkale Üniversitesi Kariyer Yolcuları Topluluğu Deda Haber’e Konuştu…

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.