enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

Yücel Güngör:”15 Temmuz 2016’da Türk milleti, hain terör örgütünün başını ezmiştir”

15 Temmuz hain darbe girişimi ve Türk milletinin demokrasi zaferinin 6. yıldönünü yaşıyoruz. AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör 15 Temmuz yıldönümünde Egeyön TV’ye konuştu. Güngör;”Nasıl ki; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının Çanakkale Zaferi’nde memleketimize miras bıraktıysa biz torunları da memleketimizi ilelebet muhafaza edeceğimizi göstermiş olduk.”dedi. FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in geçtiğimiz günlerde öldüğüne yönelik haberlerin çıkmasının ardından yeni görüntüleri ortaya çıktı. Siz Gülen’in Türkiye getirilip yargılanmasını mı yoksa bu hayattan göçüp gitmesini mi istersiniz? sorusuna Başkan Güngör;” 15 Temmuz 2016 yılında Türk milleti, hain terör örgütü başının kafasını ezmiştir. O gün öldürmüştür. Şuan sadece cesedi vardır.”dedi.

Yücel Güngör:”15 Temmuz 2016’da Türk milleti, hain terör örgütünün başını ezmiştir”
A+
A-

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri tüm yurtta olduğu gibi Denizli’de de yapılıyor. Bu kapsamda, protokol Asri Mezarlık’ta yer alan asker ve polis şehitliğini ziyaret etmesinin ardından 15 Temmuz Delikliçınar Şehitler Meydanı’nda Denizli Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Fotoğraf Sergisi’ni gezdi. AK Parti İl Başkanı Yücel Güngör programın ardından Egeyön TV’ye açıklamalarda bulundu.

AK Parti İl Başkanı Güngör’ün açıklamaları şu şekilde;

“MEMLEKETİMİZİ İLELEBET MUHAFAZA EDECEĞİMİZİ GÖSTERMİŞ OLDUK”

Bundan 6 yıl önce bir Cuma günü Türk milletinin destan yazdığı ve Türk milletinin başardığı bir bayramdır bugün. Bugün hain FETÖ darbe girişinin yıldönümü. Aziz Türk milletimizin tankların, topların karşısına imanını, kalbini, vatan ve bayrak sevgisini koydu. Ben Türk milletinin bir mensubu olduğum için çok şanslı hissediyorum. O gün Denizlili vatandaşlarımızın iradesiyle bu meydanda mahşeri bir kalabalık vardı. Şükürler olsun ki devlet, vatan, bayrak dendiğinde milletimizin neler yapabileceğini gördük. Nasıl ki; Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının Çanakkale Zaferi’nde memleketimize miras bıraktıysa biz torunları da memleketimizi ilelebet muhafaza edeceğimizi göstermiş olduk.

“GELECEK NESİLLER BUNU DAHA İYİ ANLAYACAK”

O gece milletimize liderlik eden, milletimizin gönlünden çıkan, seçilmiş ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da duruşu ile Cenab-ı Allah’tan başka hiçbir şeyden korkmayız düşüncesiyle insanları etkilemesiyle, korkmadan İstiklal Marşı’mızın korkma diye başlamasını ispat etti. Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde genci yaşlısı, şu parti bu parti gözetmeksizin tek derdimizin vatan olduğununu birkez daha bu millet ispat etmiştir. Sayın Cumhurbaşkanımıza sonsuz teşekkür ediyorum. O günkü duruşu liderliğin ne kadar önemli olduğunu, liderin neler yapabileceğini ispatlamıştır. Bizler de 6’ncı yıldönümünde yine aynı ruhla coşkuyla milletimizi meydanlara bekliyoruz. Bugün bunu anlamakta bizler zorlanabiliriz ama gelecek nesiller bunu daha iyi anlayacak.

“HAYATIMIZDA BİR KEZ ÖLÜYORUZ”

Milletimiz terör örgütlerine karşı bir direnç göstermiştir. Milletimiz;’Türkiye Cumhuriyeti benimdir. Terör örgütlerinin ülkeme burnunu sokmasına izin vermem. Eğer kafanı uzatırsan da o kelleyi keserim’ demiştir. Bizler Türk milletinin ferdi olarak bundan gurur duyuyoruz. 251 şehidimizi rahmetle ve minnetle anıyorum. Milletimiz İstiklal savaşında olduğu gibi elinde savaş malzemesi olmamasına rağmen vücuduyla nasıl direnç gösterdiyse 15 Temmuz’da da tankın altına kendisini siper etmiştir. Bu millet yeri zamanı geldiğinde konuşmasını net biliyor. Rabbim böyle bir darbe girişimini memleketimize yaşatmasın. Böyle planları olanlar varsa bu milletten daha sert bir cevap alacaktır. Hayatımızda birkez ölüyoruz. Cenab-ı Allah haricinde hiçbir şeyden korkmuyoruz.

“MİLLETİMİZ, HAİN TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BAŞINI EZMİŞTİR”

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen’in geçtiğimiz günlerde öldüğüne yönelik haberlerin çıkmasının ardından yeni görüntüleri ortaya çıktı. Siz Gülen’in Türkiye getirilip yargılanmasını mı yoksa bu hayattan göçüp gitmesini mi istersiniz? sorusuna Başkan Güngör;” 15 Temmuz 2016 yılında Türk milleti, hain terör örgütü başının kafasını ezmiştir. O gün öldürmüştür. Şuan sadece cesedi vardır.”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.