enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1543
EURO
38,0187
ALTIN
2.879,92
BIST
9.900,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
33°C

Yusuf Garip’ten Çanakkale Zaferi Mesajı

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yaptığı açıklama da, “Türk Milleti, Dünya tarihinde bir dönüm noktası olan destan yazdı. Çanakkale Zaferi; yedi düvel bile bir araya gelse o gün olduğu gibi bugünde Türk Milleti üzerinde kimsenin hakimiyet kuramayacağının, vatan topraklarımızda kimsenin kirli emellerini gerçekleştiremeyeceğinin açık kanıtıdır” dedi.

Yusuf Garip’ten Çanakkale Zaferi Mesajı
17.03.2021
A+
A-

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Yusuf Garip, 18 Mart Çanakkale Zaferinin haklı gururunu yaşatan ve vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitleri rahmetle yad etiklerini söyledi. Çanakkale Destanının dünya tarihini değiştiren bir dönüm noktası olduğu gibi Kurtuluş Savaşının ruhuna ve  kazanılmasına zemin hazırladığını ifade eden Garip, “Binlerce şehidimizin kanıyla tarihe altın harflerle yazılan Çanakkale Zaferi, tüm imkansızlıklarına rağmen Türk tarihinin en büyük destanlarından ve zaferlerinden birisidir. Çanakkale’de başarıya ulaşan bu ruh göstermiştir ki, dünyada bu milletin var oluş iradesini kıracak hiçbir güç bulunmamaktadır. Bu zafer, Türk Milletinin azim ve gücünün, 7 düvel tüm güçleriyle saldırsa bile mevzu vatansa kırılıp aşılamayacağının kanıtıdır. Aydınlık geleceğimizin teminatı dün olduğu gibi bugün de işte bu ruhtur.  Çanakkale Zaferi, esaret altında yaşayan bütün mazlum milletlere de umut ışığı olmuştur. Çanakkale Zaferi; yedi düvel bile bir araya gelse o gün olduğu gibi bugünde Türk Milleti üzerinde kimsenin hakimiyet kuramayacağının, vatan topraklarımızda kimsenin kirli emellerini gerçekleştiremeyeceğinin açık kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin yıldönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, vatan için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi saygıyla anıyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.