enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2579
EURO
37,0296
ALTIN
3.020,58
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
25°C

Denizli’de Okul Kıyafeti Fiyatları Ne Kadar?

Denizli’de Okul Kıyafeti Fiyatları Ne Kadar?
10.09.2018
A+
A-

Okulların öğrencilere yavaş yavaş kapılarını açmasıyla birlikte aileler ve çocukları alış veriş heyecanı sardı. Okul denilince akla ilk gelen okul malzemesi: Okul kıyafetleri. Kaleiçi Dernek Başkanı Soner Yıldız ile Denizli’deki üniforma fiyatları hakkında röportaj yaptık.

Okul sezonunun da açılmasıyla birlikte veliler Denizlililerin gözde alışveriş mekanlarından biri olan Kaleiçi’ne akın ettiler. Denizli Deda Haber- Denizli Eğitim Rehberi sayfası olarak, Kaleiçi Dernek Başkanı ve Yıldızlar Giyim’in sahibi Soner Yıldız’a okul kıyafetleri hakkında sorular sorduk. 

Denizli Eğitim Rehberi için Tıklayın

 

8 yıldır Kaleiçi Dernek Başkanlığını belirten Kaleiçi Dernek Başkanı Soner Yıldız, okul kıyafetleri konusunda Kaleiçi’nin 1 numara olduğunu ifade etti ve sözlerine şu şekilde devam etti:

Yıldız, “8 yıldır Kaleiçi’nin Dernek Başkanlığını yapıyorum. Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kaleiçimiz, 1 numara olmaya devam ediyor. Okul kıyafetlerinde de alışverişin merkezi haline gelen tarihi çarşımızdaki işyerlerinde 260’a yakın okulların hepsinin kıyafetleri bulunuyor” dedi ve marka, kalite olarak güvenerek alınabileceğini ifade etti.

“Dolar Okul Kıyafetlerini Etkilemedi”

Fiyatların geçen yıldan çok farklı olmadığını belirten Yıldız, “Doların artmasıyla birlikte gelen fiyat farkını ürünlerimize yansıtmadık, yansıtmayı da düşünmüyoruz. Velilerimiz Kaleiçi’ne gelerek gönülleri rahat bir şekilde okul alışverişlerini yapabilirler” dedi.

Denizli’de Üniforma Fiyatları Neler?

Denizli’nin tüm okullarının kıyafetlerinin Kaleiçi’nde mevcut olduğunu ifade eden Soner Yıldız, velilerin okul kıyafeti bulma konusunda sıkıntı yaşamayacaklarını belirtti.

Yıldız, “Örnek olarak bahsetmek gerekirse kısa kollu lacoste tişörtlerimiz var. Fiyatları ise 30-35 arasında seyrediyor. Uzun kolluların fiyatları ise 40-45 arasında seyrediyor. Gabardin pantolonları da Kaleiçi’nde mevcut. Renk seçenekleri ise çok geniş. Bej, lacivert, gri şeklinde renk renk pantolonlar bulunuyor.  Lacivert, gri, füme lastikli pantolonların ise fiyatı 30-40 aralığında seyrediyor. Gabardin kumaştan kargocak dediğimiz pantolonlar mevcut. Bunlarsa 55-60 civarında piyasada satılıyor” dedi ve tüm velileri ve çocukları, okula, Kaleiçi’ne ve Yıldızlara beklediğini ifade etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.