enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1136
EURO
38,0457
ALTIN
2.868,28
BIST
9.911,15
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
29°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C

Merkezefendi’de İngilizce ve almanca kursları başlıyor!

Merkezefendi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan 15 yaş ile yetişkinlere Merkez Kütüphane ’de ücretsiz İngilizce ve Almanca kursu verecek.

Merkezefendi’de İngilizce ve almanca kursları başlıyor!
A+
A-

Haftada dört gün ve A1 Başlangıç Seviyesinde verilecek olan yaz dönemi yabancı dil kursları 16 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Merkezefendili vatandaşlar, İngilizce ve Almanca kursları için Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphane ile Merkezefendi Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne başvuracak. Son başvuru tarihi ise 12 Temmuz. Yabancı dil kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifika da verilecek.

 Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Merkezefendi eğitimin, sporun ve sağlığın merkezi bir ilçe olacak. Bugüne kadar eğitimden spora, sağlıktan kültüre birçok etkinlik gerçekleştirdik. Gelişmiş, modern bir Merkezefendi için çalışmalarımız her zaman devam edecek. Bu dönemde yabancı dilin önemini hepimiz biliyoruz. Bir fark yaratmak, bir adım öne geçmek için yabancı dil bilmemiz gerekiyor. Bizler de Merkezefendi Belediyesi olarak iki dilde ücretsiz kurs vereceğiz. Kayıtlarımız başladı. Yaklaşık iki ay sürecek olan İngilizce ve Almanca kurslarımıza 15 yaş ve üzeri olan tüm Merkezefendili hemşerilerimi bekliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.