enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0967
EURO
38,1481
ALTIN
2.917,58
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Bereket Enerji Grubu’ndan Büyük Başarı, 7 Şirket En Büyük 500’de

Bereket Enerji Grubu’ndan Büyük Başarı, 7 Şirket En Büyük 500’de
01.08.2018
A+
A-

Capital Dergisi’nin ‘’Türkiye’nin En Büyük 500 firması’’ nı belirlediği dev araştırmada, merkezi Denizli’de bulunan Türkiye’nin entegre enerji kuruluşu Bereket Enerji Grubu’ndan 7 şirket sıralamaya girmeyi başardı.

 

Fortune Dergisi’nin gerçekleştirdiği ve geçen ay açıkladığı Türkiye’nin en büyük 500 şirketi araştırmasında da Bereket Enerji Grubu’ndan 9 şirket sıralamada yer almıştı.

2017 Performans ve Cirolarına Göre;

2017 yılı şirket performanslarının ve cirolarının kriter alındığı Capital Türkiye 500 araştırmasında, Bereket Grubu şirketlerinden Gediz Elektrik Perakende Satış A.Ş. 74., Aydem Elektrik Perakende Satış A.Ş. 109., GDZ Enerji Dağıtım A.Ş. 228., ADM Elektrik Dağıtım A.Ş. 348., Yatağan Termik Enerji Üretim A.Ş. 435., Bereket Elektrik A.Ş. 437. İle Bereket Enerji Üretim A.Ş. 471.sırada yer aldı. Bu tabloya göre, Bereket Enerji Grubu’ndan Capital 500’e giren şirket sayısı 6’dan 7’ye yükseldi.

Capital’in geçen yılki araştırmasında da 6 şirketi ilk 500’de yer alan Bereket Enerji Grubu, bu yılki araştırmanın sonuçlarına göre, performansını ve cirosunu artırmış oldu. Bereket Enerji Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Saldanlı, gruba bağlı 7 şirketin ilk 500 kuruluş arasına girmesinin gurur verici olduğunu belirtti.

”Ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik”

Saldanlı, konuya ilişkin olarak yaptığı değerlendirmede, Ülkelerin gelişmişliklerinin artık enerji üretimi ve tüketimiyle ölçüldüğünü belirterek, şu görüşlere yer verdi:‘Tüm çabalara rağmen 2 milyar insanın enerjiye ulaşamadığı dünyada, ülkemizde günde 4 saat elektrik kesintisinin uygulandığı günlerden bugünlere geldik. Enerji sektörü; yüksek teknoloji, bilgili ve deneyimli kadrolar ve yüksek finansman gerektiren bir sektördür. Böyle bir sektörde 10 bini aşkın çalışanımızla ülkemizin 2023 hedeflerine ulaşması için büyük çaba gösterdik ve göstermeye devam edeceğiz. Enerji sektörü için her çabamız Türkiye’nin geleceği, Türk halkının mutluluğu içindir.’’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.