enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2527
EURO
36,9972
ALTIN
3.026,84
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
23°C
Denizli
23°C
Açık
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
24°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
25°C

Kerem Sarı’dan Çal’a Yeni Proje Müjdesi

Kerem Sarı’dan Çal’a Yeni Proje Müjdesi
A+
A-

Çal ilçesinde yapılan “Gece Gelen” adlı korku filminin setini ziyarete gelen “Süper İncir” filminin yönetmeni Kerem Sarı Çal’da çekilecek yeni bir film projesinin müjdesini verdi.

Çal’daki “Gece Gelen” adlı film setine gelen Kerem Sarı yapımcı Bülent Aydoslu ile çekimler hakkında konuştu. Bülent Aydoslu ilçenin ve halkın çekim için çok güzel bir yer olduğunu belirtti. Çekimler de hiç zorlanmadıklarını anlattı.

Uyarlama Geliyor

Yönetmen Kerem Sarı : “Önümüzdeki aylarda Çal’da bir proje başlatmayı düşünüyorum. Bunun için çalışmalar başlatacağım. Geçtiğimiz yıllarda Aydın da çektiğim “Süper İncir” adlı filmi bu yöreye uyarlayacağım. Filmin ismini henüz düşünüyorum. Çekimleri Aydın ve Çal’da iki kısım olarak çekmeyi planlıyorum. Bu yüzden filmin ismi süper incir 2 yada süper üzüm olabilir. Film’de oyuncuların çoğunluğunu yöre halkından seçeceğim. İlerleyen zamanlarda çalışmayla ilgili Çal Belediye Başkanı Fethi Akcan’ı ziyarete geleceğim, proje ilgili bilgi vereceğim. Yöre halkından İhsan Erdemir’i 10.Köy filminden tanıdım. Bu yüzden rol teklifinde bulundum ve İhsan bey elinden gelen her şeyi yapacağını belirtti ve beni mutlu etti” dedi.

Sanatsal faaliyetlerde İlçemize büyük katkıları olan “İhsan Erdemir”: Kerem hocama bana yönelttiği rol teklifinden ötürü ve ilçemize gelip incelemelerde bulunduğu için teşekkür ediyorum. Bana teklif ettiği rol için elimden gelen herşeyi yapacağım” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.