enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0386
EURO
37,8608
ALTIN
2.800,80
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
30°C
Cuma Hafif Yağmurlu
30°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
28°C
Pazar Hafif Yağmurlu
28°C

Başkan Devecioğlu Adaylığını Açıkladı

Başkan Devecioğlu Adaylığını Açıkladı
25.04.2018
A+
A-

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde 6 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel kurul öncesi, Honaz Belediye Başkanı ve Honaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Turgut Devecioğlu, düzenlediği basın toplantısı ile adaylığını açıkladı.

Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde 50 yıldır görev yapan Başkan Çelikkol, görevi bırakacağını açıklamıştı. Bugün DownTown’da düzenlenen basın toplantısında ise Başkan Devecioğlu, 6 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel kurulda başkanlık için tek aday olarak katılacağını açıkladı.

Düzenlenen toplantıya; Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Musa Çelikkol, Denizli Elektrikçiler Odası Başkanı Cavit Beydemir ve çok sayıda davetli katıldı.

“Artık aday olmayacağım”

50 yıldır görev yaptığı birlikten ayrılacağını açıklayan Başkan Çelikkol, “23 yıldır başkanlık yaptığım Denizli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nde, 6 Mayıs’ta gerçekleştirilen Genel kurulda aday olmayacağım. Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’yla yönetim kurulunda uzun zamandır beraberdik. Sadece bir dönem işlerinin yoğunluğu nedeniyle beraber olamadık. Yapılacak genel kurulda şu anda tek aday Başkan Devecioğlu’dur ve bizler elimizden geldiğince kendisini destekleyeceğiz. Odayı ilk aldığımda 72 odamız vardı. Şimdilerde ise sayı 67-68’e düştü. Bunun yanında da 32 bin tane esnaf ve sanatkarımızın odada üyeliği bulunuyor. Denizli’de en büyük sivil toplum örgütü Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’dir. Dileriz ki başkanımız odamızı daha iyi yerlere götürür. 2014 yılında genel kurulda aday olmayacağımı belirtmiştim; fakat bazı nedenlerden dolayı tekrar başkan oldum. Bu yıl verdiğim sözü tutuyorum ve başkanlığı devredeceğim” dedi.

Denizli Elektrikçiler Odası Başkanı Cavit Beydemir, “1995 yılından bu yana Musa başkanımızla birlikte, 2 dönemde Turgut Devecioğlu Başkanımızla birlite çalıştık. Artık bende Musa başkanımla birlikte ayrılmaya karar verdim. Yeni seçilecek başkanımıza ve yönetime başarılar diliyorum”dedi.

“Tek aday olarak genel kurula katılacağım”

Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, “Başkanımızın 1968 yılında bu camianın içinde başlayıp, 2018 yılında Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’ndeki göreve bizi işaret ederek göstermesinden dolayı teşekkür ediyorum. Honaz Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığımda da Musa Başkanımızla çalışma fırsatımız oldu. Bilgi, beceri ve tecrübesinden her zaman faydalandık. Bugün adaylığımı açıklarkende başkanımızın yanımda olması, bizi desteklemesi bizlere büyük güç vermiştir. 6 Mayıs’ta gerçekleştirilecek olan genel kurulda eğer başkan seçilirsem, başkanımızın tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğim” dedi.

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.