enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1596
EURO
38,0176
ALTIN
2.884,57
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Başkan Zolan, Büyükşehir’in Ulaşımda Her Ay Zarar Ettiğini Açıkladı

Başkan Zolan, Büyükşehir’in Ulaşımda Her Ay Zarar Ettiğini Açıkladı
A+
A-

Başkan Zolan’dan ulaşımla ilgili önemli açıklamalar geldi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi  Temmuz ayı 3 birleşim toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım San. Tic. A.Ş’nin 35 milyon TL sermaye arttırımına gitmesi talebi kabul edildi. Başkan Zolan sermaye artışının nedenini, döviz fiyatlarının artması gelir gider arasındaki farkın açılması, petrol fiyatlarının artışı ve ulaşımda sektöründe her ay yaşanan 3-4 milyon TL’lik zarar olarak gösterdi.

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi  Temmuz ayı 3 birleşimi 17 Temmuz Salı günü gerçekleştirildi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ın başkanlığındaki toplantıda,Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım San. Tic. A.Ş’nin 44 milyon 50 bin TL tutarındaki mevcut sermayesinin 35 milyon tutarındaki sermaye artışı talebine uygun olarak sermayesinin arttırılması, arttırılacak sermaye tutarının Denizli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım San. Tic. A.Ş.’ye aktarılması için 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18’i maddesi gereğince Plan ve Bütçe Komisyonu’nun raporu ile meclis onayına sunuldu.

Büyükşehir Otobüsleri Her Ay 3-4 Milyon TL Zarar Ediyor

Konu ile ilgili açıklama yapan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan,”Döviz fiyatlarının artması gelir gider arasındaki farkın açılması, petrol fiyatlarının artışı ve ulaşımda sektöründe her ay yaşanan 3-4 milyon TL’lik zarardan dolayı böyle bir sermaye arttırımına gidiyoruz. Sermaye artışı ile yeni otobüsler kazandırılacak ve donanımlar yenilenecek”dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.