enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Büyükşehir Ebabil kuşlarına sahip çıktı

Sokak hayvanlarının yanı sıra doğadaki diğer canlılara da şefkat elini uzatan Denizli Büyükşehir Belediyesi, ömürlerinin yüzde 90’ını havada geçiren ve çok nadir görülen iki Ebabil kuşuna sahip çıktı. Yuvalarından düştüğü sanılan Ebabil kuşları bir süre bakım altında tutulacak daha sonra doğal yaşam alanına yeniden bırakılacak.

Büyükşehir Ebabil kuşlarına sahip çıktı
A+
A-

Hasta, yaralı, kaza geçirmiş ve kötü muameleye maruz kalmış sokak hayvanlarının bakım ve tedavilerini yapan Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi ve Doğal Yaşam Parkı’nda, doğadaki diğer canlılara da şefkat elini uzatmaya devam diyor. Denizli’de geçtiğimiz günlerde Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü ekiplerince getirilen 1 Ebabil kuşunun yanı sıra önceki gün vatandaşlar tarafından evinin balkonuna düşen 1 yavru Ebabil kuşu bulundu. Aç ve bitkin halde bulunan Ebabil kuşları daha sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirildi. Ebabil kuşlarının Büyükşehir veteriner hekimleri tarafından yapılan kontrollerinde herhangi bir sağlık sorunlarının olmadığı tespit edildi. Ebabil kuşları Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Barınma ve Rehabilitasyon Merkezi’nde bakım altına alındı. Bir süre bakım altında tutulacak Ebabil kuşları daha sonra doğal yaşam alanına yeniden bırakılacak.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.