enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1271
EURO
38,0901
ALTIN
2.897,23
BIST
10.031,92
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
31°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizli’de Depo Yangınına 32 Araç, 100’e Yakın Personel Müdahale Etti

Denizli’de Depo Yangınına 32 Araç, 100’e Yakın Personel Müdahale Etti
03.09.2018
A+
A-

Denizli’de dün bir nakliye deposunda çıkan yangın 3 saatlik çalışmanın ardından kontrol altına alındı.

Yangın, Merkezefendi ilçesi Bozburun Mahahallesi’ndeki Gıda Toptancıları Sitesi’nde bulunan bir depoda meydana geldi. Yangında depo içerisinde bulunan kablo makaraları, odun ve araç lastiği gibi malzemelerin alev alması ile başlayan yangına Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri 32 araç ve 100’e yakın personelle müdahale etti.

DENİZLİ’DEKİ DEPO YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI İTFAİYE 32 ARAÇ VE 100’E YAKIN PERSONELLE YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Depodaki yangın itfaiye ekiplerinin dört bir taraftan yaptığı su ve köpüklü müdahalenin ardından söndürüldü. Yangına iş makinaları ile de müdahale edilirken iş yeri çalışanları ise depo bahçesinde bulunan ahşap malzemelerin tutuşmaması için forkliftlerle malzemeleri bölgeden uzaklaştırdı. İş makineleri de itfaiye erlerinin yangına daha etkin müdahale etmeleri için deponun demir kapısını kırdı.

DENİZLİ’DEKİ DEPO YANGINI KONTROL ALTINA ALINDI İTFAİYE 32 ARAÇ VE 100’E YAKIN PERSONELLE YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Yangınla ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Murat Başlı, gelen ihbar üzerine harekete geçerek ilk etapta 6 ekipler olay mahalline gelindiğini kaydetti. Yangının büyüyeceğinin tahmin edilmesi üzerine olay yerine 31 ekip ve 100 personelin intikal ettiğini kaydederek, “3 saattir söndürme çalışmalarımız devam ediyor. Yangını kontrol altına aldık. Ekiplerimiz soğutma çalışmalarına şuan itibari ile devam etmekteler. İçeride kimyasal granül maddeler var, ahşap malzemeler var ve onların yandığını tespit ettik. Yangın güvenliği ve yanıcı yükünü azaltmak amacı ile de içerideki bir miktar malzemenin de tahliyesini sağladık. Onun dışında şuan için her hangi bir risk kalmadı” diye konuştu.

Öte yandan, yangında soğutma çalışmalarının akşam saatlerine kadar devam edeceği belirtildi.

Gökten Ceylan
DENİZLİ (İHA)

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.