enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1240
EURO
38,1207
ALTIN
2.910,51
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Denizli’de Servislere Zam

Denizli’de Servislere Zam
01.09.2018
A+
A-

Denizli’de 3 Eylül’den itibaren toplu ulaşım ve servis ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapılacağının duyurulmasının ardından, servis araçları da yeni eğitim-öğretim dönemi için yüzde 10 oranında zam yapma kararı aldı.

Denizli’de ilk zam kararı Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası’ndan geldi. Akaryakıtta gelen zamlar nedeniyle minibüs hatları için yüzde 10 oranında zam yapılması kararı alındı. Alınan karar ile birlikte 3 Eylül tarihinden itibaren şehir için minibüsleri ücretlerine yüzde 10 oranında zam yapacak.

Servis Ücretlerine Yüzde 10’luk Zam

Denizli Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası’da yeni eğitim-öğretim dönemi için Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne yüzde 10’luk zam talebinde bulundu. Alınacak olan karar ile birlikte Denizli’de servis araçlarına yüzde 10’luk zam yapılacak. Yapılacak zam ile birlikte 0-3 kilometre arası geçtiğimiz yıl 147 TL olan ilköğretim servis fiyatı, 170 TL ve 35 TL personel ücretiyle 205 TL olacak. 0-6 kilometre arası 190 TL artı 35 TL personel ücretiyle birlikte 225 TL olacak. 3 yıldır servis araçlarına zam yapılmadığını belirten Denizli Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Ahmet Umul, akaryakıtta gelen zamlar nedeniyle servis ücretlerine yüzde 10 zam yapma kararı aldıklarını ifade etti.

 

Kaynak: www.pamukkalehaber.com

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.