enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1344
EURO
38,0679
ALTIN
2.883,61
BIST
10.073,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

Hırsızı Hesap Etmediği Detay Ele Verdi

Hırsızı Hesap Etmediği Detay Ele Verdi
13.07.2018
A+
A-

Acıpayam’da bir zanlı suçüstü yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Acıpayam-Antalya karayolu üzerinde bulunan C.B.’ye ait inşaat alanından demir çalmak isteyen F.A. adlı zanlı jandarma tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan zanlı gerekli işlemlerin ardından Adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

YALANI ORTAYA ÇIKTI

İddiaya göre hırsızlık zanlısı F.A. inşaat alanındaki bazı demir parçalarını çalmak üzereyken yanına bir kişi geldi ve ne yaptığını sordu. F.A. alandaki bazı demir parçalarını inşaat sahibinden izin aldıktan sonra almaya geldiğini belirtti. Bunun üzerine soru soran kişi alandan ayrıldı ve kısa süre sonra jandarma inşaat alanına baskın düzenledi ve F.A. gözaltına alındı.

SERT KAYAYA ÇARPTI

İnşaat alanından demir parçalarını aracına yüklemeye çalışan F.A. yanına gelen ve ne yaptığını soran şahsın aslında inşaat alanının sahibi C.B.’nin olabileceğini hesaba katmamıştı.

Kaynak: Acıpayam Gazetesi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.