enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1596
EURO
38,0176
ALTIN
2.884,57
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Max Kruse Denizlispor maçında oynayacak mı?

Süper Lig’in 8. haftasında 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin en önemli oyuncularından Max Kruse maçta forma giyecek mi? Oyuncu özel programla çalışıyor.

Max Kruse Denizlispor maçında oynayacak mı?
17.10.2019
A+
A-

Süper Lig’in 8. haftasında 20 Ekim Pazar günü deplasmanda Denizlispor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Antrenmanda üç gruba ayrılan futbolcular, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

ÖZEL PROGRAMLA ÇALIŞIYOR

Antrenmanda Max Kruse özel program eşliğinde çalışırken, Zanka, Ferdi ve Isla ise takımla çalıştı. Sarı-lacivertlilerde tüm oyuncular milli takımdan döndü. Grip olan Altay bugünkü antrenmana katıldı. Grip olan Harun ise antrenmanda yer almadı.Sakatlıkları devam eden Nabil Dirar ve Emre’nin tedavilerine devam edildi. Fenerbahçe, Denizlispor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

KRUSE OYNAYACAK MI?

Salı günkü antrenmana çıkmayan ve son iki antrenmanda tek başına özel programla çalışan Alman futbolcunun Denizlispor maçına yetişmesi için sağlık ekibinin yoğun mesai harcadığı ancak oynamama ihtimalinin yüksek olduğu kaydedildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.