enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1391
EURO
38,0781
ALTIN
2.886,36
BIST
10.030,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Sosyal medyada 100 bin TL paylaşımı güldürdü

Denizli’de Ümit Yücel isimli genç 100.00 TL buldum dedi fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Fotoğrafın altına yüzlerce yorum beğeni aldı.

Sosyal medyada 100 bin TL paylaşımı güldürdü
22.09.2019
A+
A-

Güzel Denizlimizde yine ‘başka ülkede yaşayamam’ dedirten bir olay yaşandı. Bu olay okuyanları önce şaşırttı daha sonra tebessüm ettirdi.

Ümit Yücel isimli vatandaşın bu paylaşımı kısa süre sonra sosyal medyada en çok konuşulan konu haline geldi. Ümit Yücel isimli genç adam yolda yürürken 2000 yılı basımlı madeni bir para buldu. Paranın yazı bölümüne baktığında ise 100.000 TL yazdığını gördü. Genç adam bir süre sonra kendisine ait sosyal medya adresinden ‘’Biraz önce yolda yürürken 100.000 lira buldum. Kiminse acil ulaşsın.’’ Yazarak paylaşımda bulundu. Buluntu Yüzbin TL’yi görenler genç adamın sayfasına baktığında gerçekle ‘yüz yüze’ geldi. Sayfa içerisinde bulduğu paranın fotosunu koyan genç adam ‘yemin etsem başım ağrımaz’ yazısıyla son noktayı da koymuş oldu. Bu esprili paylaşım bir çok sosyal medya kullanıcısı tarafından çok beğenildi. Ancak, bulunan 100.000 TL.’nin sahibi bir türlü çıkmadı. Kimse de o para benim demedi.

kaynak mericulukus.tv

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.