enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Çok Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Az Bulutlu
32°C

Üçgen Çarşısı Ortakları Toplanıyor, Başkan Zolan ve Örki de Davetli

Üçgen Çarşısı kat malikleri kooperatif ve kat malikleri seçimi için toplanıyor. Bu Pazar gerçekleştirilecek toplantıya Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki de davet edildi. Kat malikleri iki belediye başkanından yıkılan Üçgen Çarşısı’nın yerine yapılacak çalışmalar hakkında bilgi alacak.

Üçgen Çarşısı Ortakları Toplanıyor, Başkan Zolan ve Örki de Davetli
19.04.2019
A+
A-

Denizli’de 1980’li yıllarda şehrin en merkezi alanlarından birine yapılan Üçgen Çarşısı 2017 yılının Ekim ayında işlevini yerine getiremediği, depreme dayanıksız olduğu ve şehirde kötü bir görüntü oluşturduğu için yıkılmıştı. 653 dükkan ve 400’e yakın hissedarı bulunan Üçgen Çarsı’nın yıkımın ardından mevcut bölgeye hangi projenin yapılacağı merak konusu idi. Üçgen Çarşısı kooperatif üyeleri ve kat malikleri 21 Nisan Pazar günü Taç Düğün Salonu’nda gerçekleştirilecek toplantı ve seçimde bu sorunun cevabını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’den duymak istiyor.

BAŞKAN ZOLAN:”3-4 KONSEPTİN BİR ARADA OLDUĞU PROJE SICAK BAKIYORUM”DEMİŞTİ

Yıkım sürecinde Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan Üçgen Çarşısı’nın artık işlevini yerine getirimediğini vurgulayarak,”Ortada bir ceset vardı kaldırdık. Şimdi orda yeni birşey olsun istiyoruz ama mal sahibi vatandaştır”ifadelerini kullanmıştı. Yıkımın ardından arsanın çok değerlendiğini belirten Zolan,” Yıkılmadan önce değeri 1 ise şimdi 10 oldu. Üzerindeki bina değerini düşürüyordu. O bölgede ne yaparsanız güzel olur. Otel ve AVM düşünülebilir. Ben 3-4 konseptin bir arada olduğu bir proje sıcak bakıyorum”demişti.

ÖMER GÜNEŞ:”ZOLAN VE ÖRKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİZLERİ BİLGİLENDİRSİN”

Üçgen Çarşısı Kooperatif ve Kat Malikleri Başkanı Ömer Güneş yaptığı açıklamada,”Bu Pazar katmalikleri ile bir araya geleceğiz. Saat 11:00’da kooperatif toplantısı ve seçimi, 12:00’da kat malikleri toplantısı ve seçinini gerçekleştireceğiz. Saat 13:30 sonrası için Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki’yi toplantımıza davet ettik. Kendilerinin toplantıya katılarak yıkılan Üçgen Çarşısı hakkında varsa yapılan çalışmalar ve projeler hakkında bizleri bilgilendirmesini istiyoruz. Ayrıca Üçgen Çarşısı ortaklarını da mallarına sahip çıkmaları için toplantıya bekliyoruz”dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.