enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1142
EURO
38,0796
ALTIN
2.875,43
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
29°C
Denizli
29°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
31°C

Cumhur İttifakı’nın kapıları, Sinan Oğan’a kapalı mı?

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasının ardından seçimde 5,17 gibi önemli bir oy oranına ulaşan Sinan Oğan’ın kime destek vereceği merak konusu oldu. MHP’den gelen bir açıklama ise; ‘Cumhur İttifakı’nın kapıları, Sinan Oğan’a kapalı mı?’ sorusunu akıllara getirdi.

Cumhur İttifakı’nın kapıları, Sinan Oğan’a kapalı mı?
16.05.2023
A+
A-

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan’ın ilk turda kaybetmesi ancak 5,17 gibi önemli bir oy oranına ulaşmasının ardından ikinci turdaki cumhurbaşkanlığı seçiminde kimi destekleyeceği merak edeliyor.

Seçim gecesi MHP’den Sinan Oğan’a gelen tepki ise; Cumhur İttifakı’nın kapıları, Sinan Oğan’a kapalı mı? sorusunu akıllara getirdi.

ATA İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, 14 Mayıs seçimlerinde yurtdışındaki oy sayım işlemleri sürerken birtakım manipülasyon yapıldığı duyumlarını aldığını söylemişti.Oğan’ın paylaşımı şu şekilde: ‘Yurtdışı oy sayım işlemlerinde birtakım manipülasyonların yapıldığı duyumunu alıyoruz. Oy sayım işlemleri sağlıklı bir ortamda yapılmıyor. YSK’yı uyarıyorum. Derhal gerekli tedbirleri alın ve oy sayım işlemlerinin hızlı bir biçimde yapılmasını sağlayın. Ayrıca yurt dışı oylarda yapılacak bir manipülasyon ile bir oldu bittiye müsaade etmeyiz. Ortamı germeyin. Bu iş ikinci tura kalmıştır.”

BAŞDANIŞMAN

Oğan’ın paylaşımına Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Başdanışmanı Eyyüp Yıldız’dan sert bir yanıt geldi. Yıldız, “Pazarlık payın kalmadı başka kapıya. 1 turda biter bu iş. Mezar soyguncuları sizi” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI DA TEPKİ KOYDU

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İzzet UIvi Yönter, “Türk milliyetçiliğinin siyasi adresi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Türk milliyetçiliğinin siyasi, fikri ve ahlaki yolbaşçısı da Devlet Bahçeli’dir. Onun bunun mahallemize gece kondu yapmasına müsaade etmeyiz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.