enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1471
EURO
38,2271
ALTIN
2.914,88
BIST
10.045,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
32°C
Denizli
32°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
34°C
Pazar Hafif Yağmurlu
32°C

Göksel Erdoğan’ın Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu

Göksel Erdoğan’ın Cenazesinde Gözyaşları Sel Oldu
03.09.2018
A+
A-

CHP Denizli İl Başkan Yardımcısı, DENÇEV’in sahibi Mustafa Erdoğan’ın abisi Göksel Erdoğan, geçirdiği rahatsızlık nedeni ile dün tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiş, örgütü ve sevenlerini büyük hüzne boğmuştu. Bugün ise merhum Erdoğan için CHP Denizli İl Binası’nda tören düzenledi.

Bugün CHP Denizli İl Başkanlığı Binasında tören düzenlendi. Saat 10:30 da Göksel Erdoğan’ın cenazesi CHP Denizli İl Başkanlığı Binası’na getirildi. Törene eşi Tuğba Erdoğan, CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan, Teoman Sancar ve CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP yönetim kurulu üyeleri, CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Tolga Varlıker, CHP Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Törende CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba “Göksel abi her zamanki gibi bugün de tüm sevenlerini bir araya getirmeyi başardı. Göksel abiyi unutma şansımız yok. Kendisini son yolculuğuna hak ettiği şekilde hep birlikte uğurlayacağız. Buradan tüm sevenlerine baş sağlığı diliyorum” dedi.

CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan “ Göksel kardeşimizin bu ani gidişi, böyle acılı bir sonuçla bizlere veda edişi inanılır gibi değil. duyduğumuzda inanamadık, çok üzüldük. Bizleri yalnız bıraktı gitti, ailesini yalnız bıraktı gitti. Ama o bizim içimizden, kalbimizden, hiçbir zaman eksik olmayacak. Onunla birlikte yaşamaya, onun geçmişini, onun ismini partimizde, çalışmalarımızla, katkılarımızla yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.

Eski CHP Denizli İl Başkanı Ali Rıza Ertemur “kardeşim bu acıyı bize yaşattı ama içimizde büyük bir sevgi bırakarak gitti, arkasında bir sevgi seli bırakarak gitti. Göksel hocamı tanıdığım günden bu yana onun mertliğini, kardeşliğini, gördüm. Nasıl bir dost olduğunu, nasıl bir arkadaş olduğunu, nasıl bir yoldaş olduğunu, birlikte geçirdiğimiz zamanlarda o güzelliğini, güzel insan olmanın örneğini bir kez daha bize yaşatmıştır. Bugün onu belki sonsuzluğa uğurluyoruz ama sevgisini, kendini, yüzünü kalbimizin en derin köşelerinde saklayacağız. Yolun açık olsun sevgili kardeşim, mekanın cennet olsun” dedi.

CHP Milletvekili Teoman Sancar “ hakikaten bir abi, siyasetin üstünde Denizli’de çok sevilen bir dost, sevilen bir öğretmendi. Oğlumun da çok sevdiği bir hentbol temsilcimizdi. Spor adamı, gönül adamı, ağabey, dost, arkadaş, öğretmen, her türlü güzel niteliğe sahip sevgi dolu bir insandı. Böyle bir acı ile uğurlamak istemezdik. Çok güzel övgüler yaşamasını ve daha sevgiler yaymasını dilerdik. Ama bugün bu acıyı yaşadık. Allah’ım mekanını cennet eylesin. Ektiği sevgiyle verdiği saygıyla dilerim ki zaten dünyalığını da ahiretliğini de en güzel şekilde yapmıştır. Ailesine baş sağlığı, sabır ve metanet diliyorum . gönüllerde hiçbir zaman unutulmayacak bir dost. Başımız sağolsun. Allah bir daha böyle genç acılar yaşatmasın” dedi.

4 ay önce Göksel Erdoğan ile gerçekleştirdiğimiz röportaj

Erken Ölüm Hiç Yakışmadı Dostuma

Göksel Erdoğan’ın Ankara’dan öğretmen bir arkadaşı acısını şöyle dile getirdi: “Mesleğimiz öğretmen. Konuşabilen insanlarınız ama şu anda konuşmak hakikaten çok zor. Kardeş demek aynı anneden aynı babadan olmak demek değildir. Göksel benim kardeşimdi. Onunla ilk karşılaştığımızda birbirimize sarıldığımızda yüreklerimizden akan o enerji o kadar kesişti ki son zamanlara kadar o enerji hep büyüdü. Gerek eğitim-sen sürecinde , gerekse CHP parti örgütü içerisindeki mücadeleleri takip ettik. Hep gurur duyduk. Çak iyi bir insandı. Erken ölüm hiç yakışmadı dostuma” dedi ve göz yaşlarını tutamadı.

Okunan duaların ardından Göksel Erdoğan evine götürüldü. Oradan ise Hacılar Camisinden kılınacak olan cenaze namazının ardından Çakmak Mezarlığına defnedilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.