enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0985
EURO
38,1841
ALTIN
2.916,82
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Hasan Alkan’dan CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı hakkında özel açıklamalar

CHP’de Pamukkale ilçe başkanlığı için adı geçen partinin tanınmış simalarından Hasan Alkan Denizli Deda Haber’e özel açıklamalarda bulundu. Alkan,”Bana verilen her görevi yerine getirdim. Görevden hiçbir zaman kaçmam” dedi.

Hasan Alkan’dan CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı hakkında özel açıklamalar
02.08.2019
A+
A-

Cumhuriyet Halk Parti(CHP) yerel seçimlerin ardından çalışmalarına devam ediyor. Seçimlerin hemen ardından ilçe ve il danışma kurulları ile partinin geleceği masaya yatırılırken, gündem yavaş yavaş gerçekleştirilecek il ve ilçe başkanlığı seçimlerine dönmeye başladı.

CHP’de yeni örgütlenmenin temellerinin atılacağı seçimler öncesinde delege seçimleri gerçekleştirilecek. Malallelerden İlçe delegeleri ilçelerden il delegeleri il seçiminde kurultay delegeleri seçilecek.İlçelerde yapılacak delege seçimlerinin ardından il başkanını belirleyecek 600 delege seçimi ise CHP Denizli’nin kaderini belirleyecek. Bu kısımda Denizli’nin iki merkez ilçesi Pamukkale ve Merkezefendi kritik öneme sahip olacak. İki merkez ilçede belirlenecek 400’er delegeden Pamukkale’de 190+doğal delegeler ve Merkezefendi’de 167+doğal delegeler seçimin seyrini belirleyecek.

YARIŞ ALKAN VE DENİZ ARASINDA GEÇECEK

CHP’de merakla beklenen il ve ilçe başkanlığı seçimleri öncesi, 31 Mart yerel seçimlerinde az bir farkla kaybedilen Pamukkale’de nasıl bir karar verileceği konuşulmaya başlandı. Mevcut Pamukkale İlçe Başkanı Osman Tabu’nun devam etmeme kararının ardından kulislerde birçok ismin adı geçmeye başladı. Bu isimlerin arasında ise Hasan Alkan,Emrah Deniz, Harun Erdoğan, Arda Arpacı ve Şavaş Akman öne çıkıyor. Kulislerden edinilen bilgiler ise yarışın Hasan Alkan ve Emrah Deniz arasında geçeceği yönünde..

CHP Pamukkale ilçe başkanlığı için adı geçen Hasan Alkan konu ile ilgili Denizli Deda Haber özel açıklamalarda bulundu.

”İSTANBUL, ANKARA SEÇİMLERİ BİZE YOL GÖSTERDİ”

Hasan Alkan Denizli Deda Haber muhabiri Oral Can Tatar ile gerçekleştirdiği röportaja yerel seçimleri değerlendirerek başladı. Alkan,”31 Mart yerel seçimlerinde CHP adına güzel şeyler yaşadık. Beklediğimiz sonuçlardan biri olan Merkezefendi Belediyemizi aldık. Pamukkale için de aynı şeyi beklerdik. Hatta almamız an meselesiydi. Ama halkımız bu bu kararı verdi. Biz önümüzdeki dönemlere bakacağız. Pamukkale’yi almama şansımız yok. Çünkü biz Pamukkale’de bu ışığı aldık. Aynı şekilde büyükşehir için de aynı ışığı aldık. Bizim artık bu ışığı gördükten sonra bu yönde çalışmamız gerekiyor. İstanbul, Ankara seçimleri bize yol gösterdi” dedi.

”VERİLEN GÖREVİ HER GÖREVİ YERİNE GETİRDİM, GÖREVDEN KAÇMAM”

Alkan, CHP Pamukkale İlçe Başkanlığı için isminin artık sıkça telaffuz edilmesi hakkında ise,” Pamukkale ilçesi için adımın geçmesi benim için çok önemli ve bana gurur veriyor. İlçe başkanlığına adaylık konusunda ise aday çıkmaz, aday çıkartılır. Partilerimiz ve delegelerimiz bu yönde bir teveccüh gösterirlerse biz görevden kaçmayız. Çünkü ben 16 yaşımdan beri partinin içerisinde aktif görev alıyorum. Partimin bana verdiği gençlik kolları başkanlığı, ilçe yöneticiliği, merkez yöneticiliği ve son olarak il sekreterliği görevleri yaptım. Bana verilen her görevi yerine getirdim. Eğer partideki arkadaşlarımız ilçe başkanlığı görevini bana verirlerse ben bu görevden hiçbir zaman kaçmam. Ben o göreve layık olmaya çalışırım” ifadelerini kullandı.

PAMUKKALE HAKKINDAKİ PROJELERİ

Alkan, olası bir adaylık ve başkan seçilmesi halinde ise Pamukkale hakkındaki düşüncelerini kısa şekilde paylaştı. Alkan, ”Pamukkale için tabi ki düşüncelerim var. Ama şu anda bana kalsın. Çünkü bu yanlış anlaşılabilir. Benim tüm hazırlıkları yaptığımı düşünebilirler. Bir fikrimi paylaşmak gerekirse, bu göreve gelirsem ben sadece yönetim kurulundaki arkadaşlarla toplantı yapmayacağım. Yedek üye arkadaşlarla da toplantılar yapacağım. Ayda bir sefer yaptığımız toplantılarla o arkadaşları da aktif hale getirmek ve yelpazeyi geniş tutmak yönünde düşüncelerim var” şeklinde konuştu.

Haber: ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.