enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0786
EURO
38,0699
ALTIN
2.872,29
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
33°C

Honaz’da Oylar Sayılmaya Başlandı!

31 Mart seçimlerinin Denizli’deki en kritik noktası olan ve aradan geçen süreye rağmen bir türlü tartışmaların ve seçimin bitmediği Honaz’da oy verme işlemi sona erdi ve sayım işlemleri başladı. 

Honaz’da Oylar Sayılmaya Başlandı!
02.06.2019
A+
A-

31 Mart seçimlerinde Cumhur İttifakı Adayı AK Partili Turgut Devecioğlu ile Millet İttifakı Adayı CHP’li Yüksel Kepenek arasında kıyasıya bir yarış geçmiş, seçimlerin kazananı 1 oyla farkla Kepenek olmuştu.

AK Parti kanadının önce İlçe Seçim Kurulu, ardından da İl Seçim Kurulu’na yaptığı itirazlar aradaki farkı 8’den bire düşürmüş, ancak kazanan değişmemişti. Aradaki fark bu kadar az olunca bu kez YSK’ya seçimlerin iptali için başvuruda bulunuldu, yapılan incelemede 8 kısıtlı seçmenin oy kullandığının tespit edilmesiyle seçimler iptal edilmişti.

YENİDEN SANDIK KURULDU

Honaz’da seçimlerin iptal edilmesi nedeniyle bugün bir kez daha sandık kuruldu. İlçe genelinde 79 sandıkta 21.810 seçmen oylarını kullandı, tercihlerini ortaya koydu.

SANDIKLAR KAPANDI, SAYIM BAŞLADI

Gün boyunca gergin bir seçim geçiren Honaz’da saat 17.00 itibariyle sandıklar kapandı ve oy sayımı başladı. Kısa süre sonra Honaz’da seçimleri kimin kazandığı ortaya çıkacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.