enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1391
EURO
38,0781
ALTIN
2.886,36
BIST
10.030,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

İYİ Parti kongresinde Denizli’den 3 isim aday!

İYİ Parti “Bugün geleceğin ilk günü” sloganıyla 4. olağanüstü kongresini Ankara’da yapıyor. Kongrede genel başkan seçimi yapılmayacak, ancak parti üst düzey yönetimi yeniden şekilleniyor. Denizli İYİ Parti’den 3 isim ise GİK üyeliği için aday oldu.

İYİ Parti kongresinde Denizli’den 3 isim aday!
03.08.2019
A+
A-

İYİ Parti, 4.Olağanüstü kongresini bu gün yapıyor. Nazım Hikmet Kültür Merkezi’nde gerçekleşen kongrede genel başkan seçimi yapılmayacak, ancak parti üst düzey yönetimi yeniden şekillenecek. “Bugün geleceğin ilk günü” sloganıyla gerçekleşen kongrede Genel idare kurulu seçilecek. Genel idare kurulu üyeliği için Denizli’den 3 isim aday olurken, İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk aday olmadı. Öztürk’ün aday olmamasının herhangi bir neden dayanmadığı bireysel bir karar olduğu belirtiliyor. Kongre’de yapılacak tüzük değişikliği ile de halihazırda 80 kişi Genel İdare Kurulu 50 kişiye indirilecek.

DENİZLİ’DEN 3 İSİM

İyi Parti 4. olağanüstü kurultayında Denizli teşkilatından genel idare kurulu üyeliği için üç isim adaylık başvurusu oldu. İYİ Parti eski il başkanı Hasan Akgün ve daha önce milletvekili aday adayı Nuray Pakatçı GİK üyeliği için müracaat etti. Pamukkale ilçe önceki dönem başkanı Adem Süpçin de merkez disiplin kurulu için adaylık başvurusunda bulunduğunu açıkladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.