enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1391
EURO
38,0781
ALTIN
2.886,36
BIST
10.030,03
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Mahir Akbaba İl Başkanları toplantısında konuştu

CHP, 16-17-18 Ağustos tarihlerinde Nevşehir’de, Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla, ” Martın Sonu Güzel Oldu ” sloganı ile İl Başkanları Toplantısı gerçekleştirdi. Toplantıda Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba da söz alarak partililere seslendi.

Mahir Akbaba İl Başkanları toplantısında konuştu
18.08.2019
A+
A-

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu açılış konuşmasında, İl Başkanlarına hitaben “Başkanlarım, asıl görev şimdi başlıyor, tarihi bir mirasa sahip parti olarak büyük bir sorumluluğunuz var. Bayrak bizim, vatan bizim, isteklerimiz aynı; hak, hukuk, adalet, demokrasi, toplumsal barış ve huzur. Ahlaklı bir siyaset anlayışı ve kalbimizdeki insan sevgisi ile toplum vicdanının sesi olacak kucaklayıcı bir dil kullanmalısınız. İddiamızı ve başarımızı ilk seçimde daha da yükseklere taşımak adına sizlerden toplumun tüm ve farklı kesimlerinin sorunlarına duyarlı olmanızı istiyorum. Belediye Başkanlarımızla paylaştığımız ” Yerel Yönetimlerde Temel İlkelerimiz ” gibi, İl Başkanlarımın da uymalarını istediğim ilkeler var. Unutmayın ve söyleyin ki; Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeye taliptir, sizler de kurumsal kimliğimize bağlı olarak, iktidar olmamızın yolunu arayacak, bulacak ve gerçekleştirecek olanlarsınız” diyerek il başkanlarından taleplerini anlattı.

MAHİR AKBABA “BIRAKIN İÇSEL TARTIŞMALARI BAŞKALARI YAPSIN”

Nevşehir’de gerçekleştirilen Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları toplantısında söz alan Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba, Türkiye genelini ve Denizli özelini aktarırken 2019 Yerel Seçimlerine ilişkin notlarını, tecrübe ve yaşanmışlıkları; sokağın nabzı, sandığın dili ve siyasetin matematiği üzerinden rakamlarla dile getirdi.

İttifak sürecini, 31 Mart, 2 Haziran, 23 Haziran seçimlerini, önümüzdeki döneme ilişkin yol haritasını ve il örgütü olarak gerçekleştirmeyi istedikleri düşünceleri aktarırken, yerel yönetimlerde başarıyı sağlamak adına akılcı ve halkçı biçimde çalışmak gerektiğini ifade etti.

Başkan Akbaba : ” Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları olarak, yakın tarihin en yoğun gündemli başkanlık döneminde; genel seçim, cumburbaşkanlığı seçimi, imza süreci, yerel seçim, iptaller Honaz ve İstanbul, ittifak süreci derken bugün yeni bir döneme girdik, sorumluluklarımız ve yükümlülüklerimiz hiç olmadığı kadar ağır. İç çekişmeleri, eskimiş söylemleri geride bırakıp, geleceğe yürüyeceğiz. Eleştirileri dinleyeceğiz, aklımızın bir köşesine yazacağız ancak teferruatlara takılı yaşamayacağız.

Bırakalım da içsel tartışmaları başka partiler yapsın.

Biz sorunlara duyarlı olarak, çözümlere odaklanarak, bireysel hak arama şansı kocaman bir sıfır olan kesimlerle birlikte adımlar atarak, elele yürüyerek daha büyük kazanımlar elde edeceğiz, başarılara imza atacağız, iktidar olmanın yollarını arayıp bulacağız ve Cumhuriyet Halk Partisini iktidar yapacağız.

Başarı, fedakarlıkla gelecekse, en büyük fedakarlıkları da Cumhuriyetimiz, halkımız, partimiz adına biz yapacağız. Başladığımız işi yarım bırakmayacağız, su akar yolunu bulur mantığı ile siyaset yapmayacağız, itibarlı ve nitelikli kadrolarla geleceği şekillendireceğiz, Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlayamayanlara ısrarla ve sabırla bir kere daha güzel günlere nasıl ulaşacağımızı anlatacağız, parti içindeki herkesi birlikte siyaset yapmaya, bütün olmaya teşvik edeceğiz, büyük bir aile olmanın tüm sorumuluklarını yerine getireceğiz, getireceğim. ” dedi.

Akbaba, tekrarlanan Honaz seçimlerinde destek ve deneyimleri ile kendilerine yardımcı olan Belediye Başkanları ile il ve ilçe örgütlerine teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

Konuşmalarını tamamlarken, Honaz Seçimlerine de değinen Akbaba : ” Honaz Seçiminde yanımızda olan Adana, Antalya, Muğla, İzmir, Aydın İl Başkanlarımıza ve Belediye Başkanlarımıza da ayrı bir parantez açıp teşekkür etmek istiyorum, bu başarı hepimizindir, sizlerindir, örgütümüzündür. ” diyerek destek veren tğm başkanları da onore etmesini bildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.