enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Saadet Partisi Acıpayam ilçe kongresi gerçekleşti

Saadet Partisi Acıpayam İlçe Kongresi büyük bir coşku ve heyecanla partililerin katılımıyla Acıpayamda yapıldı. Kongreye İl başkanı Ahmet Eryılmaz, GM yüksek disiplin kurulu üyesi Şakir Tarım, il ve ilçe YK üyeleri katıldı.

Saadet Partisi Acıpayam ilçe kongresi gerçekleşti
17.11.2019
A+
A-

Tek listeyle girilen seçimde mevcut ilçe başkanı Bayram Ünnü güven tazeledi.İstiklal Marşı ile başlayan kongrede açılış konuşmasını İlçe Başkanı Bayram Ünnü yaptı. Ünnü Konuşmasında “ Siyasi partilerin ülke yönetimlerine ve yerel yönetimlerine talip olabilmesine anayasal anlamda resmiyet kazandırıyor olması anlamına gelen bir dönemi kapatıp yeni bir dönemi açan kongrelerimizden bir yenisini daha icra ediyoruz. Son dönemde ordumuzun ülkemiz sınır güvenliği kapsamında başlattığı operasyona ve verdiği mücadele esnasında yitirdiğimiz tüm şehitlere Allahtan rahmet yakınlarına sabrı cemil niyaz ediyoruz. 1968 yılından bu yana kurumsal anlamda siyaset yapan Milli Görüşçüler yola çıktıkları en orijinal halleri ile bu günlerde 50. Yılımızı doldurduk. Eğilmeden bükülmeden siyasette tavizsiz geçen bir 50 yıl. Bir araya getiren çözüm üreten olmaktan hiç vazgeçmedik. Bizimle aynı görüşü paylaşmayan eleştiren, siyaseten karşımızda olan tüm sevdiğimiz arkadaşlarımıza ve çevremize sesleniyorum. Yüreklerimizdesiniz, yüreklerinize talibiz ve bu birlikteliği sizlerle sağlayacağız buna inanıyoruz. Görüş ayrılıklarımız bu ülkenin mutlaka en temek birleştirici unsuru olduğu için sizlerin bundan sonraki süreçte de görüş ayrılığı olsa da siyaset dilini hep birlikte konuşabilecek bir ortamda sürdürmeyi temenni ediyorum katıldığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.