enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Azerbaycan’da komite başkanının kardeşi, Denizli’de şifa buldu!

Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Politika Komitesi Başkanı Hadi Rajabli’nin kız kardeşi Rubaye Recebova, Denizli’de kolonoskopi oldu.

Azerbaycan’da komite başkanının kardeşi, Denizli’de şifa buldu!
17.09.2019
A+
A-

Geçtiğimiz ay Özel Denizli Cerrahi Hastanesi yönetimi karşılıklı ilişkilerin güçlendirilmesi, fikir alış verişi yapmak ve ortak faydalarda buluşmak için Azerbaycan Hükümeti ile görüştü. Bu görüşmeden sonra Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Politika Komitesi Başkanı Hadi Rajabli’nin eşi Mehriban Receblli, kızları Günay Aliyeva, Ulviyye Tahirli ve kız kardeşi Rubaye Recebova Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’ni ziyaret etti. Misafirler hastane yetkilileri ile görüştü. Daha sonra hekimler ziyaret edilerek yapmış oldukları operasyonlar hakkında bilgi alındı.

Bu ziyarette Hadi Rajabli’nin kız kardeşi, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Kaya ile görüşüp rahatsızlığını belirtti. Yapılan kontrollerin ardından kolonoskopi kararı alındı. Başarılı bir şekilde operasyon tamamladı. Sağlığına kavuşan Rubaye Recebova bugün doktorlara ve hastaneye teşekkür etti.

Azerbaycan Çalışma ve Sosyal Politika Komitesi Başkanı Hadi Rajabli’nin kızı Ulviyye Tahirle, Bakü’den selam ileterek, “Denizli’ye ilk defa geldik. Her şeyi ile hayran kaldık. Pamukkale’si ile, havası ile, heybeti ile ama ben doktor olarak hastaneyi ziyaret ettim. Hastanenin her kapısını çaldım, doktorları ile görüştüm. Demem o ki; her şey çok güzel yapılmış. Hem teknoloji, hem doktorların bilgisi tabi ki katkı üzerine hem de yeni izolasyon bulduk. Her şeye hayran kaldık. Hangi konuda müracaat ettiysek ‘buyurun’ dediler. İnşallah her şey güzel olur. Beni hayran ettiren, bizde olmayan, her doktorun kendi ultrason cihazı var. Bizde normalde kadın hastalıkları doktoru baktı sana, seni ultrasona yollar. Size başarılar dilerim. Çok önde gelen bir hastane. Türkiye’de ki hastanelerin fiyatları çok ucuz. Bu toprağa, bu mekana ve sizin ülkenize. Çiğdem Hanım’a, Murat Bey’e, Altun Bey’e çok teşekkür ederiz” dedi.
Azeri heyet Denizli’den memnun ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.