enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
27°C
Denizli
27°C
Açık
Pazartesi Az Bulutlu
30°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C

Bağdatlı Salih Ahmed şifayı Denizli’de buldu

Irak’ın Bağdat kentinde dünyaya gelen 47 yaşındaki Qays Salih Ahmed, sağlığına Denizli’de kavuştu.

Bağdatlı Salih Ahmed şifayı Denizli’de buldu
17.01.2020
A+
A-

Irak’ta yaşayan Bağdat doğumlu 47 yaşındaki Qays Salih Ahmed spor yaptığı sırada ters hareketten dolayı omuz kaslarında yırtılma oluştu. Irak’ta çare bulamayan Salih Ahmed, Denizli doktorlarını tercih etti. Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Arif Süleyman Hatay ile Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Kaya’nın müdahaleleri ile sağlığına kavuştu. Dr. Arif Süleyman Hatay uyguladığı tedavi yöntemi ile 47 yaşındaki hastanın şiddetli ağrılarına son verdi.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op. Dr. Arif Süleyman Hatay’ın ameliyatından sonra Bağdatlı Salih Ahmed’e Obezite ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Özgür Kaya müdahale etti. Dr. Kaya, daha önce Irak’ta geçirdiği hemoroid ameliyatı sonrasında anal apse ve fistül oluşan Salih Ahmed’e anal apse drenajı debritmanı gerçekleştirdi.

“Gece uyutmayan ağrılarla baş ediyordum”

Geçirdiği ameliyatlardan sonra ağrılarının azaldığını dile getiren Salih Ahmed, “Doktorlarım Arif Süleyman Hatay ve Özgür Kaya’ya hem ilgilendikleri hem de beni sağlığıma kavuşturdukları için çok teşekkür ederim, özellikle omuzumda oluşan yırtık yüzünden gece uyutmayan şiddetli ağrılarla baş ediyordum” dedi.

47 yaşındaki Salih Ahmed, Dr. Hatay’ın yönlendirmesi ile Denizli’de özel bir hastanede Fizik Tedavi’ye başladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.