enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Az Bulutlu
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

Denizlispor’da Mesut Bakkal sesleri

Denizlispor’da Fatih Tekke’den boşalan teknik direktörlük görevine Mesut Bakkal’ın ismi geçiyor. Tecrübeli teknik adamla görüşmelerin sürdüğü öğrendi. Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerini Denizlispor’da şekillendiren Bakkal’ın camiayı tanıyan bir isim olması kulübü sahiplenmesi açısından heyecan yarattı.

Denizlispor’da Mesut Bakkal sesleri
A+
A-

Denizlispor teknik direktörü Fatih Tekke ile yollarını ayırmıştı. Yeni hoca arayışında olan yeşil siyahlılar çok tanıdık bir isimle anlaşmaya yaklaştı. Denizlispor futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerini kulüpte şekillendirmiş tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal ile görüşüyor. Anlaşma zemini aranan tecrübeli teknik adam için camia beklemeye geçti.

19 Mart 1964 Kırıkkale doğumlu Mesut Bakkal, futbola da doğduğu şehirde başladı. Kırıkkalespor’da oynarken 18 yaşında Ümit Milli Takım’a seçilme başarısı gösterdi.  1982-1994 yılları arasında profesyonel olarak Altaş Denizlispor΄da oynadı. 5 kez millî takımlara çağrılan Mesut Bakkal, 3 kez Türkiye U-18 ve 2 kez de Türkiye U-21 forması olmak üzere toplam 5 kez millî formayı giydi.

Deneyimli teknik adam daha önce 2008-2009 sezonunda da Altaş Denizlispor’da teknik direktörlük görevi üstlenmiş, toplamda 16 maçta görev almış ve 1.44 puan ortalaması yakalamıştı. Antrenörlük kariyerine Altaş Denizlispor’un gençlik gelişim merkezinde başlayan Bakkal, sonrasında yardımcı antrenör olarak kulüpte devam etti. Ardından Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nde de yardımcı antrenörlük görevi üstlenen Bakkal, milli takım yardımcı antrenörlüğü ve A2 milli takım antrenörlüğü de yaptı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.