enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0967
EURO
38,1481
ALTIN
2.917,58
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

İzmir’den Denizlispor’a Güzel Haber

İzmir’den Denizlispor’a Güzel Haber
A+
A-

Hüseyin Atakan Üner’in transferi ile ilgili Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan ile bir araya gelen Denizlispor Başkan Yardımcısı Taner Atilla, transferin ayrıntılarını kamuoyuna açıkladı.

Yeşil-Siyahlıların Başkan Yardımcısı Taner Atilla görüşmeler esnasında Hüseyin Atakan Üner’in kalan bakiyesi ödenerek, Denizlispor’un  hak etmiş olduğu yetiştirme bedelinin tahsil edildiğini belirtti.
Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Atilla, “Hüseyin Atakan Üner’in Altınordu Kulübü’ne transferi ile ilgili Sn. Başkan Seyit Mehmet Özkan ile görüşmelerimiz çok samimi bir ortamda geçti” dedi.

Hüseyin Atakan Üner’in yetiştirme bedelini TFF’ye yatıran Altınordu Futbol Kulübü Başkanı Seyit Mehmet Özkan, “İki güzide ege kulübü bugün bir araya geldi. İki dost kulüp arasında bize göre çok küçük bir konu ve çözümü samimiyete dayalı olarak neticelendi. Tüm kalbimle Denizlispor’un başarılı olmasını diliyorum ve bu işlemin bu şekilde bitmesinin mutluluğunu yaşıyorum” dedi.

BİR SONRAKİ TRANSFERDEN %30 PAY ALINACAK

Görüşmeler esnasında Altınordu Başkanı tarafından Denizlispor’a bir jest daha yapıldı. Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan Hüseyin Atakan Üner’in yurt içi ve yurt dışı olası satışı halinde kulübümüze yüzde 30 satış payı vereceğini belirtti.

Bu jestin ardından Taner Atilla, “Kendilerine bu güzel jestten dolayı yönetim kurulumuz adına teşekkür ediyorum. İki güzide kulübün bu şekilde ilişki içerisinde olması bana göre her şeyin üzerinde bir değerdir” dedi.

Hüseyin Atakan Üner ile görüşüp kendisine teşekkür etmek istediğini de söyleyen Başkan Yardımcımız Taner Atilla, “Kendisi Kuşadası kampında olduğu için görüşemedim. Denizli’de ailesi ile bir araya gelerek kendilerine teşekkür edip, başarılar dileyeceğim” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.