enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1506
EURO
37,9565
ALTIN
2.884,94
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Kızılcabölükspor’a İzmir’den talip

Kızılcabölükspor’a İzmir’den talip
A+
A-

2013-2014 sezonundan bu yana TFF 3. Lig’de mücadele eden Kızılcabölükspor, uzun yıllar kendi yağında kavrulduktan sonra sezon başında satılığa çıkarılmıştı. 2 milyon lira fiyat biçilen kulüp için Denizli’de çeşitli iş adamları ve spor kamuoyunun tanıdığı isimler devreye girse de kulüp yönetimiyle anlaşma sağlanamamıştı. 3. Lig ekibi için süreç sürerken, sürpriz bir talip ortaya çıktı.

ALTINORDU MEKİK’E TALİP

Türkiye’de son yıllarda altyapı akademisi ile dikkat çeken ve Niğde’de pilot bir takımı bulunan Altınordu, Kızılcabölükspor’u hazırlayıcı takım olarak görmek istiyor. Bu kapsamda İzmir ekibiyle Kızılcabölükspor yöneticileri arasında geçtiğimiz günlerde İzmir’de geniş çaplı bir görüşme yapıldı. Basına sızan görüşmenin ardından İzmir ekibinden resmi açıklama geldi.

GÖRÜŞMELER

Kulüpten yapılan açıklamada, “TFF 3. Lig’de mücadele eden Kızılcabölükspor’un hazırlayıcı takımımız olması yönündeki görüşmelerimiz devam etmektedir. Kızılcabölükspor yönetimi ile iki hafta önce İzmir’de geniş çaplı bir toplantı yapıldı. Bu toplantıda her iki taraf da istek ve beklentilerini ortaya koyarak satın alma şartlarını görüştü. Prensipte bir anlaşma sağlanmasına rağmen maddi konular henüz kesinlik kazanmadı. Buradan hareketle medyada maddi konularla ilgili yer alan bilgiler gerçeği yansıtmamaktadır. Anlaşmanın kesinleşmesi durumunda resmi sitemizden detaylı açıklama yapılacaktır” denildi.

KIZILCABÖLÜKSPOR’DAN AÇIKLAMA

Altınordu’nun ardından bir açıklama da Kızılcabölükspor’dan geldi. Mekik’ten yapılan açıklamada “TFF 1.Lig takımlarından Altınordu Futbol Kulübü ile yaklaşık 2 haftadır süren pilot takım olma konusunda prensipte anlaşma sağlanmasına rağmen henüz resmi bir gelişme olmamıştır. Her iki tarafta taleplerini belirtmiş maddi konular henüz kesinlik kazanmamıştır. Dün ulusal ve yerel medyada yazılan takımın satışına dair rakamlar gerçeği yansıtmamaktadır. Anlaşmanın kesinleşmesi durumunda resmi sitemizden detaylı açıklamaya yapılacaktır” denildi.

kastamonu escort bayan
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.