enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1273
EURO
38,1458
ALTIN
2.914,95
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

MKE Ankaragücü – Yukatel Denizlispor maç öncesi son gelişmeler

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’de ilk yarısını deplasmanda oynayacağı Ankaragücü maçı ile noktalayacak.Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, Alanyaspor – Yukatel Denizlispor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? Ankaragücü – Denizlispor

MKE Ankaragücü – Yukatel Denizlispor maç öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 17. haftasında Yukatel Denizlispor 28 Aralık Cumartesi günü saat 15:00’da Eryaman Stadyumu’nda Ankaragücü ie karşılaşacak. Müsabakayı Bursa bölgesi hakemi Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler’in yardımcılıklarını Candaş Elbil ve Bilal Gölen yapacak. Mücadelede 4. hakem olarak Yakup Özhan, VAR’da Tugay Kaan Numanoğlu ve AVAR’da Mert Güzenge görev alacak. Maç BeIN Sports 2’den yayınlanacak.

YUKATEL DENİZLİSPOR, ALANYASPOR ŞOKUNU ATMAK İSTİYOR

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’de 4 haftada 3 galibiyet 1 beraberlik almasının ardından 16. haftada sahasında konuk ettiği Alanyaspor’a 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup olarak büyük bir şok yaşadı. Ligde 16 hafta sonunda 21 puanla 11. sırada bulunana yeşil-siyahlılar ilk yarının son haftasında konuk olacağı Ankaragücü deplasmanından galibiyetle dönerek devreye 24 puanla girmek istiyor. Denizlispor teknik direktörü Mehmet Özdilek maç öncesinde,”Kazanırsak zaten 24 puan ilk devre için aslında çok önemli bir puan. Hem de yerimizi biraz daha sağlamlaştırmak ikinci yarıya daha güvenli bakma adına 21 puanın üzeri her puan, çok değerlidir aslında, 20 puanın üzeri özellikle bu lige ilk devre açısından, biz amacımız 24 puanla ilk devreyi bitirmek. İkinci yarıya daha sağlıklı başlamak” diye konuştu.

YUMLU DÖNDÜ

Yukatel Denizlispor’da sarı kart cezası bulunan Mustafa Yumlu Alanyaspor karşısında forma giyememişti. Yumlu cezasını tamamlayarak takıma geri dönüyor. Denizlispor teknik direktörü Mehmet Özdilek’in Alanyaspor maçının ardından,”Mustafa Yumlu’nun eksikliğini hissettik” açıklaması dikkatleri çekmişti.

SOL BEK KRİZİ

Yukatel Denizlispor’da sakatlanarak 1,5 ay takımdan uzak kalacağı belirtilen Zakarya Bergdich’in ardından sol bek görevini üstlenen sağ ayaklı oyuncu Thiago Lopes, Alanyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü. Ankaragücü maçı öncesi Denizlispor’da sol bek arayışı sürüyor. Özdilek’in bu pozisyonda Altınordu ile oynanan kupa mücadelesinde sol bekte denediği kanat oyuncusu Sedat Şahintürk’e görev vermesi bekleniyor. Denizlispor’un bir diğer sol bek oyuncusu Kerem Can Akyüz ile yollar ayrılmıştı.

ANKARAGÜCÜ LİGDE ZOR DURUMDA

Yukatel Denizlispor’u evinde konuk edecek Ankaragücü ligde zor durumda. Geride kalan 16 haftada 2 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyetle 11 puan toplayabilen Ankara temsilcisi 17. sırada bulunuyor. Sarı-lacivertli ekip ligde son 2 haftada geriden gelerek aldığı beraberliklerle dikkat çekti. Ligin 15. haftasında Galatasaray deplasmanında 2-0’dan gelerek 1 puanı koparan Ankaragücü geçtiğimiz hafta da Antalyaspor maçında 1 puanı 90+4’ncü dakikada kaydettiği golle kurtarmıştı.

SAVUNMANIN BEL KEMİĞİ YOK

Ankaragücü’nde Yukatel Denizlispor maçı öncesi en önemli eksik savunmanın bel kemiği Ante Kulusic olarak göze çarpıyor. Başarılı savunmacı Antalyaspor maçında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düştü.

İKİ TAKIN ARASINDAKİ REKABET

İki takım tarihlerinde biri Türkiye Kupası mücadelesi olmak üzere 45 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Yukatel Denizlispor 10 defa sahadan üstün ayrılırken, 18 defa ise kazanan Ankaragücü oldu. 17 maç ise beraberlikle noktalandı. Yeşil-siyahlılar 50 defa rakip fileleri havalandırırken, sarı-lacivertliler 61 gol kaydetti.

MUHTEMEL 11’LER

Ankaragücü’nün karşılaşmaya, Korcan Çelikay-Stelios Kitsiou,Michal Pazdan, Alihan Kubalas, Tiago Pinto, Miguel Canteros, Sedat Ağçay, Ricardo Faty, Cebrail Karayel, Wilfried Moke ve İlhan Parlak 11’i ile çıkması bekleniyor.

Yukatel Denizlispor’un ise, Adam Stackhowiak, Zeki Yavru, Mustafa Yumlu, Cristian Sapunaru, Sedat Şahintürk(Oğuz Yılmaz), Radoslaw Murawski, Issac Sackey(İsmail Aissati), Olcay Şahan, Hadi Sacko, Modou Barrow ve Hugo Rodallega 11’i ile sahada olması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.