enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1464
EURO
37,9799
ALTIN
2.894,09
BIST
9.887,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
30°C
Denizli
30°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
35°C

Rakipte futbolcu krizi çıktı, Denizlispor’un hazırlık maçı iptal edildi

Yukatel Denizlispor’un, Balıkesispor ile karşılaşması planlanan hazırlık müsabakası rakip takımdaki futbolcu krizi nedeniyle iptal edildi.

Rakipte futbolcu krizi çıktı, Denizlispor’un hazırlık maçı iptal edildi
A+
A-

Yukatel Denizlispor Antalya kampının son gününde TFF 1. Lig ekibi Balıkesirspor ile karşılaşacaktı. Hazırlık müsabakası için iki takımın anlaşmasının ardından Balıkesirspor’da yaşanan futbolcu krizi bu durumun önüne geçti. Denizlispor karşılaşmanın iptal edildiğini duyurdu.

Balıkesirspor’da TFF’ye başvuran Furkan Çil, Okan Alkan ve Oğuzhan Çapar’a ödeme yapılamadığı için serbest kaldılar. Doğa’nın ardından bu üç futbolcu da kampı terk edeceği öğrenildi. 4 futbolcunun kampı terketmesi, Foxi’nin kampa hiç katılmaması diğer takım oyuncularının moralini bozduğu için yönetim ve teknik heyet acil toplanarak kampı sonlandırma kararı aldı. Öte yandan Denizlispor ile yapılacak maç iptal edildi, takım sabah saatlerinde Balıkesir’e doğru yola çıkacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.