enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Hafif Yağmurlu
29°C
Denizli
29°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Parçalı Bulutlu
28°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
30°C
Salı Az Bulutlu
32°C

Trabzonspor – Yukatel Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler

Yukatel Denizlispor, Süper Lig’in 15. hafta mücadelesinde deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak. Müsabaka öncesi iki takımdan son gelişmeler, muhtemel 11’ler ve hakemler, Trabzonspor – Yukatel Denizlispor maçı saat kaçta, maç hangi kanalda? Trabzonspor – Denizlispor

Trabzonspor – Yukatel Denizlispor maçı öncesi son gelişmeler
A+
A-

Süper Lig’in 15. haftasında Yukatel Denizlispor 6 Aralık Pazartesi günü Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde oynanacak maçta Trabzonspor ile karşılaşacak. Mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Özkahya’nın yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Süleyman Özay üstelenecek. Maçta Murat Erdoğan 4. hakem, Mete Kalkavan VAR ve Esat Sancaktar AVAR olarak görev yapacak. Maç BeIN Sport 1’den yayınlanacak.

DENİZLİSPOR 3 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Yukatel Denizlispor ligde 3 maçtır kaybetmiyor. Yeşil-siyahlılar ligin 8. haftasında takımın başına gelen Mehmet Özdilek yönetiminde ilk mağlup olmama serisini yakaladı. Denizlispor son üç haftada Çakur Rizspor’u evinde, Gaziantep FK’yı deplasmanda mağlup ederken, ligin güçlü ekibi Başakşehir ile evinde 1-1 berabere kaldı. Denizlispor 14 hafta sonunda ligde altığı 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyetle 18 puan toplayarak 10. sırada yer aldı.

YUKATEL DENİZLİSPOR’DA EKSİKLER DÖNDÜ

Yukatel Denizlispor’da sarı kart cezası nedeniyle Başakşehir maçında sahada yer alamayan Zakarya Bergdich takıma geri döndü. Başarılı sol bek Trabzonspor maçında yeniden sahadaki yerini alacak. Gaziantep FK maçı öncesi sakatlanan Kibong Mbamba ise takımla birlikte çalıştı. Orta saha oyuncusu Teknik Direktör Mehmet Özdilek’in görev vermesi halinde forma giyebilecek. Yeşil-siyahlılarda Başakşehir maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Issac Sackey Trabzonspor maçında olmayacak. Sakatlanan ve Başakşehir maçında sahada olamayan Cristian Sapunaru ise bu hafta takımdan ayrı çalıştı. Sapunaru’nun maçta forma giymesi beklenmiyor.

TRABZONSPOR 4 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Trabzonspor ligde 4 maçtır kaybetmiyor. Bordo-mavililer 14 hafta sonunda 7 galibiyet 5 beraberlik ve 2 mağlubiyetle 26 puan topladı ve 3. sırada yer aldı. Trabzonspor bu maçlarda 27 gol kaydederken, kalesinde 15 gol gördü. Trabzonspor, Yukatel Denizlispor maçı öncesi UEFA Avrupa Ligi 6. hafta son maçında deplasmanda Basel ile karşılaştı. Bordo-mavililer deplasmandan 2-0’lık mağlubiyetle döndü. Trabzonspor maçta rotasyonlu bir kadro kullandı.

TRABZONSPOR’DA SAKATLAR DÖNDÜ

Trabzonspor’da orta sahanın en önemli oyuncularından Onazi takıma geri döndü. Uzun süredir sakat olan oyuncu Basel maçında sahaya ilk 11’de çıktı. Galatasaray maçında takıma geri dönen Ekuban ise Basel maçında ilk 11’de yer alan isimler arasındaydı. Bordo-mavililerin, Denizlispor karşısındaki en önemli eksiği Abdülkadir Ömür olarak göze çarpıyor.

İKİ TAKIM ARASINDAKİ REKABET

Yukatel Denizlispor ile Trabzonspor tarihlerinde 54 resmi müsabakada karşılaştılar. Bu maçlarda Yukatel Denizlispor 11 galibiyet alırken, Trabzonspor sahadan 32 kez üstün ayrıldı. 11 maç ise beraber sonuçlandı. Yeşil-siyahların bu maçlarda 39 golüne, Trabzonspor 76 golle karşılık verdi.

MUHTEMEL 11’LER

Trabzonspor’un karşılaşmaya; Uğurcan Çakır- Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Gaston Campi, Joao Pereira, Obi Mikel, Jose Sosa, Antony Nwakaeme, Yusuf Sarı, Daniel Sturidge ve Alexander Sorloth 11’i ile sahada olması bekleniyor.

Yukatel Denizlispor’un ise; Adam Stackhowiak, Thiago Lopes, Oğuz Yılmaz, Mustafa Yumulu, Zakarya Bergdich, Zeki Yavru, Radoslaw Murawski, Olcay Şahan(İsmail Aissati), Hadi Sacko, Modou Barrow ve Hugo Rodallega 11’i ile sahaya çıkması bekleniyor.

HABER:ORAL CAN TATAR

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.