enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1362
EURO
38,2453
ALTIN
2.917,83
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
34°C
Cuma Açık
35°C
Cumartesi Açık
35°C

YUKATEL Denizlispor transferi noktaladı

Süper Lig’de transfer sezonunun bitimine artık saatler kaldı. YUKATEL Denizlispor ise bugün gerçekleştirdiği Isaac Sackey transferi ile sezonu 14 transferle noktaladı.

YUKATEL Denizlispor transferi noktaladı
A+
A-

Süper Lig’de transfer sezonu 2 Eylül’de sona eriyor. Transfer sezonunun kapanmasına saatler kala YUKATEL Denizlispor Isaac Sackey transferi ile sezonu noktaladı. Sackey transferi öncesinde teknik direktör Yücel İldiz’in isteği doğrultusunda bir stoper bir ön libero olmak üzere 2 transfer düşüncesi olan Y.Denizlispor yönetim kurulu Sackey’nin iki bölgede de forma giyebilmesi üzerine transfere noktayı koydu.

14 DIŞ TRANSFER

Yeşil-siyahlılar transfer döneminde 14 dış transfer imza attırdı. Y.Denizlispor, Hugo Rodallega, Tiago Lopes, Sedat Şahintürk, Olcay Şahan, Cristian Sapunaru, Radoslaw Murawski, Tolgahan Acar, Mustafa Yumlu, Zeki Yavru, Modou Barrow, Zakarya Bergdich, Hadi Sacko, Oscar Estupinan ve Isaac Sackey kadrosuna kattı. Dış transferin yanı sıra Adam Stackhowiak, Kerem Can Akyüz, İsmail Aissati gibi isimleri de kadrosunda tutmayı başaran yeşil-siyahlılarda altyapıdan Kadir Kurt ve Kızılcabölükspor’da kiralık bulunan Emre Sağlık da takıma katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.