enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1100
EURO
38,1260
ALTIN
2.883,60
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Az Bulutlu
29°C
Denizli
29°C
Az Bulutlu
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C

Başkan Doğan’dan Kadir Gecesi Mesajı

Başkan Doğan’dan Kadir Gecesi Mesajı
31.05.2019
A+
A-

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, yayımladığı bir mesajla hemşerilerinin ve tüm İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutladı.

Başkan Doğan, “Birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içerisindeki mübarek Ramazan ayının sonuna gelmemizle birlikte manevi duyguların yaşandığı Kadir Gecesi’ni idrak etmenin mutluluğunu ve huzurunu yaşıyoruz. Bu gece bizlere adaleti, barışı, kardeşliği, doğruluğu ve dürüstlüğü anlatan Kur’an-ı Kerim’in inmeye başladığı gecedir. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin bizler için hak, hukuk ve adalet anlayışı yüksek, demokratik bir toplum sağlamasını diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle birlikte başta Merkezefendili hemşerilerimin olmak üzere, ülkemizin ve İslam âleminin Kadir Gecesi’ni kutluyor, bu özel ve anlamlı gecenin hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.