enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0973
EURO
38,0933
ALTIN
2.874,79
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Parçalı Bulutlu
27°C
Denizli
27°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Açık
29°C
Salı Açık
31°C
Çarşamba Açık
32°C

İş kadınları üniversiteli kızlar için buluştu

Denizli İş Kadınları Birliği (DİKAB) gelenekselleşen “Yarının İş Kadınları Bugünün gençleri” üniversiteli kız öğrencilerine destek olmak için sosyal sorumluluk projesinde bir araya geldi.

İş kadınları üniversiteli kızlar için buluştu
17.01.2020
A+
A-

Düzenlenen etkinliğe iş kadınları yoğun ilgi gösterdi. Denizli İş dünyasında fark yaratan 350 iş kadını etkinlikte hem sohbet etme imkanı buldu hem de yeni projeleri değerlendirdi. Organizasyon da konuşan DİKAB başkanı Nimet Kaçan, dernek olarak iş kadınlarının ekonomik ve sosyal yaşamdaki etkisini arttıracak çalışmaların yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de hayata geçirdiklerini söyledi. Elde edilen gelirin 20 üniverisiteli kız öğrenciye burs olarak verileceğini belirten Kaçan “Bugün kızlarımızın eğitimine katkı koymak için bir araya geldik. Desteğiniz için tüm katılımcılarımıza ve stand açan firmalarımıza teşekkür ediyorum. Kızlarımızın en iyi eğitimi alarak toplumsal ve ekonomik yaşamda yerlerini almalarını ve üretime katılmalarını önemsiyoruz. Bu etkinlikte elde edeceğimiz gelir 20 genç kızımızın hedeflerine ulaşmalarına küçük bir katkı koyacaktır. Tüm üyeleri İş yaşamında aktif olarak yer alan derneğimiz kadının sesinin daha güçlü duyurması için etkinliklerini sürdürecek “ dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.