Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi, Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü tarafından düzenlenen Halkla İlişkiler Söyleşileri kapsamında Konaklama Sektöründe Kurumsal İletişim konulu etkinliğe, konaklama sektörünün genç ve başarılı bir ismi Park Dedeman Denizli Genel Müdürü Seher Gökçe konuk konuşmacı olarak katıldı.
Pamukkale Üniversitesi İletişim Fakültesi Hierapolis Konferans Salonunda gerçekleştirilen etkinliğe İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş, dekan yardımcıları, akademisyenler ve öğrenciler katılım gösterdi.
Etkinliğin açılış konuşmasını yapan İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Halil Savaş öğrencileri böyle bir etkinliği gerçekleştirdikleri için tebrik etti.
Konuşmasına genel müdürlüğünü yaptığı kuruluşun tarihi ile ilgili olarak bilgiler vererek başlayan Seher Gökçe; yönetimi üçüncü kuşağa devrolan, ülkemizin sayılı işletmelerinden biri olduğuna vurgu yaptı. Aynı zamanda yönetici olduğu işletmenin Kurumsal İletişim faaliyetlerine dair bilgileri de öğrencilerle paylaştı.
Aslında Osman Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü mezun olan Seher Gökçe, Eskişehir’de resepsiyonist olarak başlayan otelcilik kariyerinin basamaklarına dair detayları öğrenciler ile paylaştı. Kariyeri boyunca, Satış ve Pazarlama Müdürlüğü gibi çeşitli kademelerde görevler üstlenen ve şimdi Park Dedeman Denizli Genel Müdürlük görevini yürüten Gökçe, öğrencilere deneyim kazanmanın iş yaşamının şekillenmesinde son derece önemli olduğunu kendi hayatından örneklerle anlattı.
2018 yılı verilerine göre, Türkiye genelinde 71 adet İletişim Fakültesi ve her yıl 6500 civarında mezun rakiplerinin olduğunu vurgulayarak konuşmasına devam eden Genel Müdür, genç iletişimcilere mezun olmadan önce sektör ile bağlantı kurmanın önemini hatırlattı. Zaman kaybetmeden yerel ajanslarla bir araya gelmelerini, işletmelerin yetkililerini bizzat ziyaret etmeleri tavsiyesinde bulunan Seher Gökçe içinde bulunduğumuz çağda dijital bilgiye sahip olmanın ve yabancı dil öğrenmenin önemine de değindi: “Yabancı dilinizi geliştirmelisiniz! isteğe bağlı diye bir şey yok, dili olmayana hayal ettiği iş ancak ütopik bir heves olarak kalır. Dil olmadan bir iş düşünülemez, güncel kalmak için dil şart olmazsa olmaz bir şey” şeklinde konuştu.