enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0967
EURO
38,1481
ALTIN
2.917,58
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Denizli
Açık
31°C
Denizli
31°C
Açık
Çarşamba Az Bulutlu
32°C
Perşembe Açık
33°C
Cuma Açık
34°C
Cumartesi Açık
35°C

Yılbaşı

24.12.2018
A+
A-

Yılbaşı yaklaşıyor. Yeni yıla az bir zaman kala kimileri, sevdiklerine yılbaşı hediyeleri arıyor, kimileri yılbaşı programları yapıyor, kimileri yılbaşı yemekleri için tarif arıyor. Kimileri de Noel bizim kültürümüzde yok diyerek yılbaşı kutlamalarına karşı çıkıyor. Yılbaşında merak edilen tüm şeyleri sizler için derledik.

Yeni umutlarla yeni bir yıla yaklaşıyoruz. 2019 yılına girmemize sayılı günler kaldı. Yeni yılın herkese sağlık, huzur, mutluluk getirmesi dileklerimizi ilk önce sizlere sunarken, faydalı bulduğumuz içeriklerimizi sizlere sunuyoruz.

EVDE YILBAŞI TAVSİYELERİ

Öncelikle yeni yıla evde merhaba demek için yılbaşı tavsiyeleri var. Tabiki sevdikleri ile bir arada olmak isteyenler için güzel bir sofra şart.

Yılbaşı Yemekleri önerilerimiz için sizleri buraya alalım.

Yeni yıla girerken sevdiklerinizle eğlenceli oyunlar oynayabilir, keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Yılbaşında evde yapabileceklerinize dair önerilerimiz EVDE YILBAŞI TAVSİYELERİMİZDE.  sizleri buraya alalım.

YILBAŞI HEDİYELERİ

Yeni yıl hediyeleri de vazgeçilmezlerimiz arasında. Bazen kitap, bazen kıyafet, süs eşyası ya da teknolojik ürün. “Ne alacağım ben?” diye kara kara düşünüyorsanız, düşünmeyi hemen bırakın.
YILBAŞI HEDİYELERİ’ni anlattığımız yazımız için sizleri böyle alalım.

YILBAŞI PROGRAMLARI

Yılda bir gelen fırsatı kaçırmamak ve yeni yılı dışarıda karşılamak isteyenleri de unutmadık. Denizli’de yeniyıl programları bu sene de dolu dolu geliyor. 2019’u güzel bir programla karşılamak ve anlamlı bir gece geçirmek istiyorsanız Denizli’de Yılbaşı Programları için buraya tıklayın.

YILBAŞI VE NOEL ARASINDAKİ FARK

Peki en önemlisine sıra geldi. Çam ağacı ve süslemeleri, noel baba, noel baba kıyafeti her sene tartışma konusu yaratıyor.

Yılbaşı ve noel arasındaki farklar her sene olduğu gibi bu sene de tartışılmaya devam ediyor.  Anadolu’da yaşayan birçok insan tarafından kutlamak gereksiz ve hatta günah olarak sayılsa da, bazı kesimler tarafından büyük organizasyonlara katılarak kutlanıyor. Peki böyle bir fark gerçekten var mı?
Yüzyıllardır fikir ayrılığına sebep olan konuyu sizler için aradık, bulduk, düzenledik.

Konuyla ilgili yazıya buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.